Möten & Konferenser 

Vänneberga gård ligger bara 5 minuters bilväg från centrala Söderköping, 15 minuter från Norrköping och 45 minuter från Linköping. En lantlig oas och en avslappnad miljö för möten av alla de slag.

 

Våra mötesrum

På Vänneberga finns två konferensrum.  Det mindre konferensrummet rymmer max 16 personer och har både full Wi-fi (fiber) projektor och duk, blädderblock och whiteboard. Vatten, frukt och godis om så önskas ingår. Den stora lokalen tar strax över 100 personer, lite beroende på sittning. Utöver lokalerna inne så ger omgivningarna härliga möjligheter för aktiviteter, promenader med samtal eller i tystna. Hos oss är skönheten i naturen, årstiderna och vädrets växlingar en del av din vistelse.

Mötet med maten 

Här äter vi och lever som vi lär och jobbar hela tiden på att minska vårt avtryck enligt devisen 'små droppar blir också ett hav'. Vi väljer därför råvaror från egna odlingar och våra kollegors närproduktion så att vi minskar transporter. Att råvarorna är producerade på ett etiskt och klimatklokt sätt värderar vi noga. Hos oss är årstiderna alltid avgörande liksom omsorgen om smaker och det som gör vår hälsa gott. Vi serverar därför en meny som består av många rätter från den odlade jorden i smakrik samklang med vilt och fisk.

Priser 

Heldag 355 kr/person 

I vårt heldgspaket ingår: förmiddagsfika med kaffe/te  och smörgås på hembakat bröd, vår fina lunch med klimatsmart Vännebergameny av vilt och vegetariskt, inklusive läcker förättsbuffé samt eftermiddagsfika med hembakad kaka/bulle/paj:

Halvdag 275 kr/person

I vårt halvdagspaket ingår förmiddagsfika med kaffe/te  och smörgås på hembakat bröd eller eftermiddagsfika med hembakad kaka/bulle/paj, och vår fina klimatsmarta Vännebergameny inkl. läcker förättsbuffé. 

Mindre konferensrummet  1 200 kr halvdag / 1 500 kr heldag 

Halvdag 8-12 och heldag 8-17. Inkl. projektor, duk, mm

Stora lokalen 3 000 kr - 10 000 kr per dag 

Priserna varierar beroende på önskemål om möblering mm. Duk, projektor och Wi-fi kostar ingår alltid.

Kl. 8-17 halvdag em. 14-18 kostar från 2 500 kr
Kvällstid vardagar 17-21 från 3 000 kr
Fika kaffe/te med smörgås eller bulle /mjuk kaka 75 kr/person.
Lunch från 175 kr.

Kvällstid och helger enligt offert.
Middag eller enklare mat för servering em eller kväll enligt offert.
Alla priser ovan är exklusive moms. 

Kontakta oss för offert och bokning

Välkommen med förfrågan och bokning per mejl till eller ring oss på 0121-10411

 Annika, Pia, Kent och Nette