Fest & After Work

På Vänneberga Gård är möjligheterna oändliga. Om du vill bjuda kollegorna på en teamstärkande After work, fira en speciell födelsedag eller bjuda in släkt och vänner på dop, konfirmation eller studentmottagning står våra vackra och anpassningsbara lokaler till ditt förfogande. Oavsett om det gäller eftermiddag eller kväll, vardag eller helg finns vi här för att hjälpa dig att skapa en oförglömlig upplevelse!

Smakupplevelser för alla tillfällen 

Våra samarbetspartners SH Catering och Bistron Hylinge Golfbana hjälper dig att ta fram den perfekta menyn för tillställningen. Ta kontakt med dem direkt och berätta vad du önskar så återkommer de med ett passande förslag. 
Dryck till maten får du själv ta med dig.

Transport och övernattning

Om du så önskar hjälper vi gärna till att ordna med transport och övernattning. Vi samarbetar med flera olika bussbolag som tryggt transporterar er till och från festen. Önskar ni övernatta i närheten samarbetar vi med Scandic Strömmen och Scandic Nord i Norrköping samt med Söderköpings Brunn.

SH Catering

Vi samarbetar med cateringföretaget SH Catering. Här kan du se en presentation av Stig som berättar mer om företaget och om hur han kan hjälpa dig anordna det perfekta eventet!

Läs mer om SH Catering

Bistron Hylinge Golfbana

Vi samarbetar också med cateringföretaget Bistron Hylinge Golfbana. Här kan du se en presentation av Martin och Jim som berättar om hur de tillsammans med dig kan ordna ditt event precis som du vill ha det!

Läs mer om Bistron Hylinge Golfbana

Bokningsförfrågan