Bröllop

Att ordna bröllopsfest på Vänneberga Gård är en upplevelse utöver det vanliga. Ta emot gästerna och ordna aktiviteter på gårdsplanen. Mingla och dansa i det gamla stallet. Öppna upp de vackra gula dubbeldörrarna in till festlokalen, med stora fönster och utsikt över Göta Kanal. Skåla i solnedgången på matsalens terrass med naturen och kanalen som kuliss. Den idylliska omgivningen och våra anpassningsbara lokaler gör det möjligt att skräddarsy en unik upplevelse som uppfyller alla förväntningar. 

Vi finns med under hela vägen

Vill du ha hjälp med planering, dukning och dekorationer samt underhållning och aktiviteter finns vi där. Vi är kreativa, tänker utanför boxen och samarbetar med andra aktörer för att skapa den perfekta helhetsupplevelsen. Vill ni viga er på plats finns flera vackra miljöer, både inomhus och utomhus, som passar perfekt för att skapa minnen för livet. Vi använder oss mycket av naturliga material och anpassar oss efter årstid för att förstärka den lantliga känslan. 

Anpassar oss efter dina önskemål

Inga drömmar är för stora eller för små för oss. Möjligheterna är oändliga, endast fantasin sätter gränsen för vad vi kan åstadkomma. Vi har flera olika rum för olika ändamål och kan även skapa rum i rummen. Maximalt kan vi ta emot 100 sittande eller 150 minglande gäster.
Vi samarbetar med lokala cateringföretag för fantastiska smakupplevelser: SH Catering och Bistron Restaurang och Catering.

Scandic Strömmen, Scandic Norrköping Nord samt Söderköpings Brunn är våra partners när det kommer till övernattning och vi samarbetar även med bussbolag som erbjuder transport till och från festen.  

Förgyll ditt bröllop med ekologiska snittblommor

På cykelavstånd från Vänneberga Gård odlar snittblomsodlarna Skörd fantastiska blommor helt utan gifter och bekämpningsmedel. På det 1500 kvadratmeter stora blomsterfältet odlas klassiker som dahlior, luktärt, solrosor, ringblommor, zinnior och rosenskära, varvat med nya favoriter som olika sorters salvior, blomstermorot, flox och solboll. 

Att förstärka ett tema eller en känsla med blommor är något som vi älskar och har lång erfarenhet av. Blomsterdekorationerna skräddarsys efter Dina önskemål. 

Vännebergas vackra och ljusa lokaler bjuder på fantastiska möjligheter att dekorera med blommor. Tänk att de blommor som pryder Din fest är odlade och skördade ett stenkast bort.

Vi finns gärna med Dig hela vägen till en lyckad fest. 

SH Catering

Vi samarbetar med cateringföretaget SH Catering. Här kan du se en presentation av Stig som berättar mer om företaget och om hur han kan hjälpa dig anordna det perfekta eventet!

Läs mer om SH Catering

Bokningsförfrågan