Välkomna till Vänneberga gård - mat, fika, festlokal, möteslokal, gårdsbutik.

 

Vi har endast öppet för bokade sällskap från och med januari 2020. Konferenser, födelsdagar, middagar, bröllop, minnesstunder, utbildning och kalas: hos oss får ni en underbar stund i vår fina miljö med god mat och dryck. Allt har vi naturligtvis lagat och bakat från grunden här hos oss baserat på egna och lokala råvaror. 

Välkomna att höra av er så berättar vi mer! Ring  0121-10411 eller mejla på [email protected]

Välkomna!

Öppettider i vår servering 

 

Från och med hjanuari 2020 så har vi endast öppet vi bokade sällskap coh evenemang såsom julgransplundring, påsk och morsdag t.ex.

Bröllop eller kalas? Minnestund eller årsmöte? Välkommen till oss så hjälper vi er till ett lyckat personligt evenemang i fantastisk miljö.

 

 

 

Möten i en unik miljö-

Vi har nu invigt vårt nya fina konferensrum.

Rummet är ljus och vackert, lugnt och tyst i direkt anslutning till vår butik och restaurang i samma rustika charmiga miljö.

Äter och fikar gör ni naturligtvis i vår restaurang, eller på terrassen mot Göta Kanal med finaste utsikten.

Konferensrummet rymmer max 16 personer, har både full Wi-fi (fiber) projektor och duk, blädderblock och whiteboard. Vatten, frukt och godis om så önskas ingår.

Vi erbjuder också möjlighet att boka vår stora ljusa fina restauranglokal dag och kvällstid för möten, mässor mm.  Den rymmer upp till 130 personer - kontakta oss så skräddarsyr vi!

Vårt vackra B&B har öppet året runt så det finns husrum för de deltagare som behöver övernattning.

 

Catering, kalas eller representation- vi ordnar det ni önskar med känsla och personligt engagemang. 

Vår fina miljö lämpar sig utmärkt för bröllop, kalas, middagar och minnesstunder. Vackert och ombonat, avslappnat och personligt är våra ledord. - Hur vill just ni har er tillställning? Hör av er till oss så hjälper vi er gärna. 

Mer info kommer inom kort med menyförslag, bilder mm.

 

 

 

 

 

 

Bröllop- ett av livets fianste högtider.

 

Vi har hjälper dig med mat, musik, dekorationer och boende. I vår underbara miljö på Vänneberga så finns alla förutsättningar att ge ert livs höjdpunkt rätt inramning och förutsättningar.