Gårdsbutik

Under december öppet varje dag: månadag-fredag 11-17, lördag och söndag 11-16.

Lördagen den 28 mars 2015 öppnade vi vår gårdsbutik ”på riktigt”. Fylld med vackra ting från Watt & Veke, Himla, IB Laursen, Siply Skandinavia, Stömshaga och Ullcentrum m.fl. Läckra lampor, snygga gardiner och vackert porslin - inspiration inte minst!

Vårt "Vänneberga Skafferi" är fyllt med godsaker vår egen gård naturligtvis såsom, honung, förädlade bär och frukt i must, marmelad, sylt och mos. Allt efter säsong. Orga Kvarns fina mjöl, god äppelmust. Under säsong har vi fösäljning av egna plantor och godsaker från våra odlingar.

Vår butik är även inriktad på trädgård och odling så vi erbjuder Impectas fröer, jord och krukor, små rara plantor av blommor, kryddor och grönsaker liksom växtstöd, staket och många praktiska saker men även det som är till lyst…Vi odlar själva och kan ge råd och tips.

Eftersom vi har egen snickeri och måleriverkstad så säljer vi av den fantastiska färg vi själva alltid använder: Linoljefärg från Allbäcks Linoljefärg. Även kitt, vax och såpa. Goda råd bjuder vi på och orkar man inte själv kan man få hjälp med gamla fönster, dörrar och möbler hos oss.

Välkomna till oss!