Vänneberga fönsterverkstad

- genuint hantverk, helt utan farliga lösningsmedel utan bara äkta svensk ekologisk linolja.

I vår ljusa verkstad på gården renoverar vi fönster men även en del dörrar och möbler. Vi använder hantverksmässiga traditionella metoder och material. All vår färg, olja, kitt, såpa, vax mm kommer från Allbäcks Linoljefärger. Det borgar för god kvalitet och miljö, linoljan är svensk ekologisk och inga farliga läsningemdel såsom lacknafta, balsamterpentin eller dylikt används. 

Vi gör stora och små projekt- vill du lämna in en enstaka båge eller ha offert på ett helt hus? Vi samarbetar också med tillverkare av fönster såsom Allmogesnickerier där vi linoljemålar för hand de bågar de tillverkar för kunds räkning.

 

Köp färg och material hos oss 

Du kan också köpa Allbäcks produkter i gårdsbutiken hos oss- vi har alltid det mesta på lager i både små och stora förpackningar. Vi har lång god erfarenhet av arbete med dem så vi ger gärna goda råd och tips.

Färgförsäljning och försäöjning av linoljeprodukter är öppet vardagar 7-16 när fönseterverksatden är öppen!

Kom ihåg att renovering av gamla fönster oftast är en mycket god affär jämfört med att byta till nytillverkade! Släng aldrig gamla fönster- de kan renoveras eller i alla fall bli reservdelar i renoveringsarbete. 

Välkomna till oss- vi kan och älskar fönsterhantverk! 

Stefan, Kent och Annika

Kurs i fönsterrenovering!

Nu är det dags att ordna lite härlig kurs i fönsterrenovering! Vi går igenom alla momentinom fönsterrenovering både i teori och praktik tillsammans i små grupper under två dagar i vår verkstad . God lunch. förmiddags- och eftermiddagsfika, bra kursdokumenttion och rabatt på Allbäcks linoljeprodukter ingår naturligtvis.

Två tillfällen ordnas:

1-2 februari 2020 kl.9-16

7-8 mars 2020 kl. 9-16

Behöver du övernattning så hjälper vi till.

Pris per person 2400kr inkl moms . Inkl fika, lunch och dokumentation. 

Boka via mejl på [email protected]

Först till kvarn gäller.

Varmt välkomna ! 

önskar Annika med personal