Bröllop & Fest

Att ordna bröllopsfest eller fira högtidsdagen på Vänneberga gård är en upplevelse utöver det vanliga. Ta emot gästerna och ordna aktiviteter på gårdsplanen. Mingla och dansa i det gamla stallet. Öppna upp de vackra gula dubbeldörrarna in till festlokalen, med stora fönster och utsikt över Göta Kanal. Skåla i solnedgången på matsalens terrass med naturen och kanalen som kuliss. Den idylliska omgivningen och våra anpassningsbara lokaler gör det möjligt att skräddarsy unika upplevelser som uppfyller alla förväntningar. 

Bokningsförfrågan

Vi finns med under hela vägen

Vill du ha hjälp med planering, dukning och dekorationer samt underhållning och aktiviteter finns vi där. Vi är kreativa, tänker utanför boxen och samarbetar med andra aktörer för att skapa den perfekta helhetsupplevelsen. Vill du viga dig på plats finns flera vackra miljöer, både inomhus och utomhus, som passar perfekt för att skapa minnen för livet. Vi använder oss mycket av naturliga material och anpassar oss efter årstid för att förstärka den lantliga känslan. 

Anpassar oss efter dina önskemål

Inga drömmar är för stora eller för små för oss. Möjligheterna är oändliga, endast fantasin sätter gränsen för vad vi kan åstadkomma. Vi har flera olika rum för olika ändamål och kan även skapa rum i rummen. Maximalt kan vi ta emot 100 sittande eller 150 minglande gäster.
Vi samarbetar med lokala cateringföretag för fantastiska smakupplevelser: SH Catering och Bistron Hylinge golfbana
Scandic Hotel i Norrköping är vår partner när det kommer till övernattning och vi samarbetar även med bussbolag som erbjuder transport till och från festen.  

Förgyll din fest med ekologiska snittblommor

På cykelavstånd från Vänneberga Gård odlar snittblomsodlarna Skörd fantastiska blommor helt utan gifter och bekämpningsmedel. På det 1500 kvadratmeter stora blomsterfältet odlas klassiker som dahlior, luktärt, solrosor, ringblommor, zinnior och rosenskära, varvat med nya favoriter som olika sorters salvior, blomstermorot, flox och solboll. 

Att förstärka ett tema eller en känsla med blommor är något som vi älskar och har lång erfarenhet av. Blomsterdekorationerna skräddarsys efter Dina önskemål. 

Vännebergas vackra och ljusa lokaler bjuder på fantastiska möjligheter att dekorera med blommor. Tänk att de blommor som pryder Din fest är odlade och skördade ett stenkast bort.

Vi finns gärna med Dig hela vägen till en lyckad fest. 

 Länk till: www.snittblomsodlingen.se