Bröllop & Fest

Att ordna bröllopsfest eller fira högtidsdagen på Vänneberga gård är en upplevelse utöver det vanliga. Ta emot gästerna och ordna aktiviteter på gårdsplanen. Mingla och dansa i det gamla stallet. Öppna upp de vackra gula dubbeldörrarna in till festlokalen, med stora fönster och utsikt över Göta Kanal. Skåla i solnedgången på matsalens terrass med naturen och kanalen som kuliss. Den idylliska omgivningen och våra anpassningsbara lokaler gör det möjligt att skräddarsy unika upplevelser som uppfyller alla förväntningar. 

Vi finns med under hela vägen

Vill du ha hjälp med planering, dukning och dekorationer samt underhållning och aktiviteter finns vi där. Vi är kreativa, tänker utanför boxen och samarbetar med andra aktörer för att skapa den perfekta helhetsupplevelsen. Vill du viga dig på plats finns flera vackra miljöer, både inomhus och utomhus, som passar perfekt för att skapa minnen för livet. Vi använder oss mycket av naturliga material och anpassar oss efter årstid för att förstärka den lantliga känslan. 

Anpassar oss efter dina önskemål

Inga drömmar är för stora eller för små för oss. Möjligheterna är oändliga, endast fantasin sätter gränsen för vad vi kan åstadkomma. Vi har flera olika rum för olika ändamål och kan även skapa rum i rummen. Maximalt kan vi ta emot 100 sittande eller 150 minglande gäster.
Vi samarbetar med lokala cateringföretag för fantastiska smakupplevelser: SH Catering och Bistron Hylinge golfbana
Scandic Hotel i Norrköping är vår partner när det kommer till övernattning och vi samarbetar även med bussbolag som erbjuder transport till och från festen.  

Se lediga tider

Bokningsförfrågan