Julbord på Vänneberga gård

27 september 2018

Välkomna till vår hemtrevliga härliga matsal där julen genomsyrar varje vrå, maten doftar och det är sådär underbart som jul ska vara.

Koppla av, koppla bort och njut!

PS. du kan shoppa julklappar i lugn och ro hos oss också...

Varmt välkomna att fira årets högtid hos oss. Med familjen, vänner eller kollegor. Hos oss bjuder vi er på godaste hemlagade julbordet i vår vackra matsal. Traditionellt med lite modern tvist, av finaste lokala råvaror som vi förädlar och tillagar själva i vårt kök på gården.

Först bjuds ni på vår fina äppelglögg och pepparkaka.

Julbordet bjuder på bland annat flera av våra egna goda sillar med tillbehör, utsökt Janssons frestelse med grädde och grebbestad anjovis, saftig svensk julskinka, Vännebergas egenodlade grön- och rödkål i olika tappningar,ostar och vältrillade köttbullar av fin lokalproducerad färs, rökt vilt och lax från våra småskaliga nära producenter, hembakat bröd, korvar i olika form och smak, såser, sallader och annat gott som passar till.

Kronan på verket är en riktig dessertbuffé där det bland annat bjuds saffranscheesecake, kladdkaka, julgodis, hembakade julkakor, ris á la Malta.

Drycker erbjuds därtill: julmust, julöl och ljuvlig äppelcider. För den som vill ha snapps och starkare alternativ så har vi fullständiga rättigheter.

Julbord inklusive kaffe på maten 495:- ( dryck tillkommer)

Barn från 3 år 60:- stigande med ålder.

Endast förbokning- Bokas från 30 november och fram till 23 december.

OBS: Helgerna ingen "vanlig lördagsbuffé" utan julbord hela december fram till jul.

Ring och boka på telefon: 0121-10411 eller mejla en förfrågan på [email protected]

Vi reserverar oss för att minimiantal per sittning inte skulle uppnås. I de lägen erbjuds ombokning till alternativ tid.

Välkomna önskar Annika med personal!