GÅRDEN KVACK & KACKEL ÄPPLEN ÄTA & HANDLA B&B KONTAKT


VÄLKOMNA ATT ÄTA, FIKA OCH HANDLA!DAGS ATT BOKA JULBORD🎅🏻
Vi serverar julbord 24/11-22/12 kvällstid på vardagar, dgattid och kvällstid helger . Endast förbokning!
495kr för vuxna.

Dagtid vardagar serveras, förutom dagens lunch , efter beställning även jultallrik med varmt och kallt utvalt från julbordet för 195kr.

Fullständiga rättigheter.


VÅRA ÖPPETTIDERÖppet året runt- sju dagar i veckan!

Måndag- fredag 9-18
Lördag-söndag 11-16

Lunch varje vardag kl 11.30-14 . Vardagar har vi tre varmrätter att välja på (kött, fisk eller vegetarisk),  hemlagade rätter av egna och lokala råvaror.

Vi har även mat som passar barnen
Hundar är också välkomna i serveringen.

Vi har fullständiga rättigheter så ni kan få både vin/öl till maten och en nubbe till sillen!

Övrigt så finns smårätter, smörgåsar och gott hembakat kaffebröd av olika slag.


Öppet varje dag, året runt (undantag Jul, nyår och midsommar)Vi serverar god hemlagad lunch varje dag av lokala råvaror, både kött, fisk och vegetariskt alternativ.
Se NT lunchguiden för veckomeny.

Givetvis finns hembakade kakor, pajer och annat gott fika.
Glassboxen ska tömmas för säsongen så alla glassar kostar 10kr både för stora och små barn...

Varmt välkomna!
Nette, Rebecka, Kent, Helene och AnnikaOm oss:


Lördagen den 28 mars 2015 öppnade vi vår gårdsbutik ”på riktigt”. Fylld med vackra ting från Watt & Veke, Himla, IB Laursen, , Stömshaga och Ullcentrum m.fl. Läckra lampor, fin hemindredning av olika slag  och vackert porslin - inspiration inte minst!

Vårt "Vänneberga Skafferi" är fyllt med godsaker vår egen gård naturligtvis såsom honung, förädlade bär och frukt i must, marmelad, sylt och mos. Allt efter säsong. Orga Kvarns fina mjöl, god äppelmust och giftfritt odlade grönsaker från oss och våra odlande kollegor.

Vår butik är även inriktad på trädgård och odling så vi erbjuder Impectas fröer, jord och krukor, små rara plantor av blommor, kryddor och grönsaker liksom växtstöd, staket och många praktiska saker men även det som är till lyst…Vi odlar själva och kan ge råd och tips.

Eftersom vi har egen snickeri och måleriverkstad så är vi återförsäljare av den fantastiska färg vi själva alltid använder: Linoljefärg från Allbäcks Linoljefärg. Även kitt, vax och såpa. Goda råd bjuder vi på och orkar man inte själv kan man få hjälp med gamla fönster, dörrar och möbler hos oss.Kafé och restaurang i ny tillbyggnad med utsikt över Göta Kanal och vackra odlingslandskapet.
Vi har god mat lagad på lokala råvaror,  goda smörgåsar och hembakade bullar, kakor och diverse godsaker.
Hos oss kan ni unna er ett glas vin till söndagsmiddagen eller ta en kall öl till räksmörgåsen- vi har fullständiga rättigheter.
Ni kan ha kalas, årsmöten, föreningsmöten och bröllop hos oss! Vår lokal tar upp till drygt 100personer beroende på dukning. Vi har projektor och duk om ni behöver och naturligtvis ordnar både mat och fika.
Hör av er så berätta vi mer.

Välkomna att besöka oss!


BILDER PÅ GÅRDSBUTIKEN

vackra kristaller som juldekoration?
Här är fina koppar och fat från Ib Laursen i påskskrud.
Hyacinter i vackert slipade glas- vem kan motstå?!


Vänneberga Gård AB  •  614 92 Söderköping  •  Tel. 0121 - 104 11