Välkomna till Vänneberga gård - mat, fika, festlokal, möteslokal, gårdsbutik, B&B, fruktodling mm.

Vi erbjuder mat och fika hela året, Måndag - Lördag (se öppettider).

Varje vardag mellan kl. 11:00 -16:30 kan du avnjuta en härlig härbakad paj med smarrig sallad, en grönsakssoppa med varmt bröd eller ett smörrebröd med räkor mm ( se meny)

På Lördagar har vi två sittningar i Restaurangen där det serveras en dignande helgbuffé med varma och kalla rätter. Både kött, fisk och vegetariskt finns att njuta av. Detta till ett pris av 195 kr för vuxna och barn från 55kr. Lättöl, vatten med och utan bubblor samt kaffe och hembakad liten kaka ingår.

Ring gärna och boka bord.

Öppettider:
Måndag-Fredag 11-17 (köket stänger 16:30)
Lördag 11-16 Första sittningen ankomst mellan 11:30-12:00, andra sittningen ankomst mellan 14:00-14:30.

Sommartid har vi även kvällsöppet med à la carte. Då kan man också sitta på vår härliga terass och titta ut över Göta Kanal och vårt böljande östgötska odlingslandskap.

Vi har fullständiga rättigheter.

Bröllop eller kalas? Minnestund eller årsmöte? Välkommen till oss så hjälper vi er till ett lyckat personligt evenemang i fantastisk miljö.

Välkomna!

 

 

 

Möten i en unik miljö-

Vi har nu invigt vårt nya fina konferensrum.

Rummet är ljus och vackert, lugnt och tyst i direkt anslutning till vår butik och restaurang i samma rustika charmiga miljö.

Äter och fikar gör ni naturligtvis i vår restaurang, eller på terrassen mot Göta Kanal med finaste utsikten.

Konferensrummet rymmer max 16 personer, har både full Wi-fi (fiber) projektor och duk, blädderblock och whiteboard. Vatten, frukt och godis om så önskas ingår.

Vi erbjuder också möjlighet att boka vår stora ljusa fina restauranglokal dag och kvällstid för möten, mässor mm.  Den rymmer upp till 130 personer - kontakta oss så skräddarsyr vi!

Vårt vackra B&B har öppet året runt så det finns husrum för de deltagare som behöver övernattning.

 

Catering, kalas eller representation- vi ordnar det ni önskar med känsla och personligt engagemang. 

Vår fina miljö lämpar sig utmärkt för bröllop, kalas, middagar och minnesstunder. Vackert och ombonat, avslappnat och personligt är våra ledord. - Hur vill just ni har er tillställning? Hör av er till oss så hjälper vi er gärna. 

Mer info kommer inom kort med menyförslag, bilder mm.

 

 

 

 

 

 

Bröllop- ett av livets fianste högtider.

 

Vi har hjälper dig med mat, musik, dekorationer och boende. I vår underbara miljö på Vänneberga så finns alla förutsättningar att ge ert livs höjdpunkt rätt inramning och förutsättningar.