Grillväder

9 maj 2018

Äntligen helg igen och vilket väder vi har. Blir lite sugen på att grilla!

Har du provat våra ekologiska grillkryddor? Om inte...kom förbi och köp dej en burk eller två :)

Mapuche Fire är fantastisk både att marinera, rubba in köttet med men också supergod som kall sås.

Som det låter har den lite styrka från cayennepeppar mixad med buffelgräs, hickory, spiskummin mm

Tänk dej ananas, mango, peperoni, citron, anis, timjan. Då har du kryddblandningen Karibiens skatter. En fruktig lite stark kryddrub perfekt för tex räkor, fisk och kyckling.

Som lite rökigare rub för kött och fisk har vi Graf von Lax. Smaker av kyndel, citron, olika peppersorter, vitlök mm

Till grönsakerna, salladen eller till den örtiga såsen passar Vilda Hilda perfekt. En touch av örter tillsammans med spännande smaker som lakrits, myrten och sesam.

Marinera grönsakerna i Tutto Mio innan de grillas och ge dem en smak av bla timjan, rosmarin, citron, fänkål mm

Mmmm visst låter det gott!